Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Mathilde läste sagor för barnen

04 mar, 2010, 15:10 
Agneta Nisbeth
Annons
Prinsessan Mathilde läser sagor.
Kronprinsessan Mathilde läser sagor.

Den belgiska kronprinsessan Mathilde har varit på besök hos barnen på kulturcentret Le Wolf i Bryssel. Där passade hon på att läsa lite sagor för de förtjusta barnen.

Kronprinsessan Mathilde var i veckan på kulturcentret Le Wolf i Bryssel. Här har man samlat ett helt hus fyllt av litteratur och kultur för barn och ungdomar. Väl på plats läste hon bland annat högt ur boken “Qui veut embrasser une grenouille” till barnens stora förtjusning. Det är ju inte varje dag de får besök av en äkta prinsessa.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men kronprinsessan Mathilde är också just nu involverad i ett stort, internationellt projekt mot tobaksrökning. Det är något som prinsessan Haya al Hussein av Jordanien startat upp och nu basar för tillsammans med WHO. Där arbetar man aktivt för att inte låta tobaksbolagen helt ta över marknaden i fattiga länder och sprida sina farliga produkter utan kontroll.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella

Annons