Kronprinsessan Mette-Marit är sjuk igen

Kronprinsessan Mette-Marit är sjuk igen
Annons

Kronprinsessan Mette-Marit är sjuk igen.
Kronprinsessan Mette-Marit är sjuk igen.

Kronprinsessan Mette-Marit skulle ha arbetat på ett evenemang i Asker i torsdags eftermiddag men tvingades ställa in det på grund av sjukdom. Nu berättar det norska kungahusets presschef för Seher.no att kronprinsessan har blivit sjukskriven i tre veckor.

Annons

Kronprinsessan Mette-Marit har sjukskrivits igen, denna gång på tre veckor. För det har hennes läkaren bestämt, berättar det norska kungahusets presschef Marianne Hagen för Seher.no. Det ska vara någon form av nackskada som spökar, en förslitningsskada, förklarar presschefen som också vill påpeka att det inte alls rörs sig om samma skada som hon ådrog sig under ett fall i Ukraina 2008.

Kronprinsessan Mette-Marit åker pulka.
Kronprinsessan Mette-Marit åker pulka.

Vem vet, kanske skadade hon sig under pulkaåkningen tillsammans med familjen häromveckan?

– Kronprinsessan engagemang för den närmaste perioden är inställda på grund av sjukskrivningen. För hon måste ta det lugnt nu, berättar presschefen för tidningen.

Detta innebär också att kronprins Haakon får resa ensam till OS i Vancouver. Han befinner sig just nu utomlands, närmare bestämt i Kazakstan för att öppna en ny ambassad i huvudstaden Astana.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL, Stella


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Kronprinsessan Mette-Marit är sjuk igen”

 1. PomperipossaChintohsblogg.se skriver: 6 februari, 2010

  Det var inte bra med kälkbacken
  Jag tror det är en helt annan sjukdom..


 2. PomperipossaChintohsblogg.se skriver: 6 februari, 2010

  Äsch , somliga blir sjukskrivna , bara för de är kungliga .Lite träningsverk.
  (nej.Det är en helt annan sjukdom )


 3. Kristin skriver: 6 februari, 2010

  At hun er gravid da mener du?!
  Har du tenkt over at noen kanskje har dårligere helse enn andre, enten de er kongelige eller ikke?!!

  Hvis ikke, bør du gjøre det!!


 4. Kiana, Norge skriver: 8 februari, 2010

  God bedring til Kronprinsessen!
  Selvfølgelig vil jo alle begynne å spekulere i om hun er gravid. Hennes svangerskap med prins Sverre magnus måtte de jo bare fortelle om med en gang nesten, fordi Kronprinsessen var så svimmel og plaget med lavt blodtrykk.
  Men inntil det meldes offisielt at noe er på gang på familieforøkelsesfronten, så nøyer jeg meg med å si God bedring med nakken.

  Kiana


 5. Silje skriver: 8 februari, 2010

  Vet ikke om hun er så mye sykere enn andre. Hun har jo stort sett bare vært sykemeldt etter ulykker: Hjernerystelse etter fall i trapp, 3 grads forbrenning etter ekstremt sterke lyskastere, brukket fot etter fall på ski(?). Tyder jo ikke på dårlig helse, snarere uflaks.
  God bedring uansett.


 6. Solveig skriver: 8 februari, 2010

  Så mycket spekulationer, ta lite hänsyn. Iden roll hon har krävs det att man är på topp hela tiden, man får inte vara trött, inte ha smärtor, det syns i ansiktet och så får man kritik i pressen. Det är bättre att var sjukledig och vila upp sig emellanåt också det får man kritik för. Jag säger då det stackars kungligheter.


 7. Kristin skriver: 8 februari, 2010

  Ja, hun er nok mer uheldig enn at hun har dårlig helse, jeg ble bare så irritert over de to første kommentarene – det ser ut til at enkelte tror de kongelige bare har fordeler, men glemmer at de også har plikter! Ja, mange ganger er det synd på kongelighetene også. Det er nok best å hvile ut en stund , og så komme sterkere tilbake! Men, når det er sagt, det hadde jo vært kjempehyggelig om hun er gravid!

  Uansett – God bedring til Kronprinsesse Mette-Marit! 🙂


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar