Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Mette-Marit håller i nybygget på Skaugum

12 nov, 2013, 10:06 
Annons
Mette-Marit
Mette-45

Kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon vill bygga ett nytt hus på Skaugum.

Det gamla huset brann ned julen 2012. Nu vill kronprinsparet av Norge bygga upp byggnaden igen. En bygglovsansökan har i dagarna kommit in till Asker kommun.

Alpstil

Det sägs nu att kronprinsessan Mette-Marit har bestämt att det nya huset ska byggas i schweizisk alpstil. Det ska bli 216 kvadratmeter stort.

Mormor får eget hus?

Norska Se og Hør skriver att det inte är helt uteslutet att Mette-Marits mamma, Marit Tjessem , kommer att bo i den nya byggnaden.

Passar barn

– Marit Tjessem tillbringar mycket tid hos sin dotter då hon ofta passar barnen. Därför är det inte otänkbart att prinsessan Ingrid Alexandras och prins Sverre Magnus mormor flyttar in i bostaden bredvid det kungliga residenset på Skaugum.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons