Kronprinsessan Mette-Marits kärleksbilder med Haakon

glädjebeskedet från kronprinsessan mette-marit
Mette-Marit och Haakon lämnade Oslo när coronaviruset började få spridning i Norge. Nu kommer nya kärleksbilder på paret – som visar att kronprinsen står vid sin hustrus sida. I alla lägen.
Annons

Vi befinner oss i en svår tid med ett otäckt virus som har ställt allting på ända. Dessutom är det många kärleksrelationer som sätts på prov, eftersom man tillbringar mer tid i hemmet. Några som verkar starkare än någonsin, i dessa kristider, är kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon.

Annons

Haakon vägrar lämna Mette-Marit

Den norska kronprinsessan befinner sig en riskgrupp eftersom hon lider av en kronisk lungsjukdom. Mette-Marit får absolut inte smittas av coronaviruset och hon och Haakon har därför flyttat ut till gården Skaugum, i Asker, på obestämd framtid.

Annons

haakon mette-marit skaugum

Kronprinsparet isolerar sig på Skaugum

Att kronprinsen skulle stanna kvar i Oslo medan Mette-Marit isolerade sig ute på landet, i sin ensamhet, fanns inte på kartan. När coronaviruset briserade i Norge bestämde sig paret för att lämna stad – tillsammans. Kungaparet hade förmodligen behövt sonen hjälp, med det kungliga arbetet, men för Haakon är et viktigast att finnas där för sin hustru.

Annons

haakon mette-marit skaugum

Nu visar kronprinsparet dessutom att de kan sköta sina arbetsuppgifter hemifrån vardagsrummet. På nya bilder får vi se hur Mette-Marit och Haakon sitter i ett möte med ‘Bymissionen’, som driver socialt arbete i Norge. Organisationen innefattar bland annat äldreomsorg och barnomsorg.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Kronprinsessan Mette-Marits kärleksbilder med Haakon”

 1. Monarkist skriver: 4 april, 2020

  Fint. Klokt par.


 2. Marie skriver: 4 april, 2020

  Skaugum är väl deras fasta bostad….


 3. Elisabeth skriver: 5 april, 2020

  Dere vet at Skaugum er kronprinsparets faste bolig? Det er ikke et sted der har rømt til på ubestemt tid. De bor der… Fast


 4. AstridA skriver: 5 april, 2020

  Kronprinsfamiljen har alltid bodd på Skaugum i Asker. Dom har aldrig bodd i Oslo. Kronprinsparet har däremot haft sitt kontor och arbete på Slottet i Oslo. Det är kanske denna verksamhet dom har flyttat till Skaugum. För att skydda kungaparet som är i riskgruppen med hög ålder. Prins Sverre Magnus och prinsessan Ingrid Alexandra har vuxit upp på Skaugum. När kong Harald och dronning Sonja var kronprinspar hade även dom Skaugum som sitt hem. Och kong Harald bodde där som barn!


 5. Lise Tandberg skriver: 5 april, 2020

  De har ikke flyttet noe sted, de bor på Skaugum i Asker


 6. Mimmi skriver: 5 april, 2020

  Det norska kungahuset är snäppet alldagligare än det svenska men inget som framgår av interiören på bilderna.


 7. LB skriver: 5 april, 2020

  Haakon älskar Mette-Marit riktigt så att han ville avsäga sig från tronen om han inte fick gift sig med henne. Nu står han vid hennes sida under denna svår tid. Det är riktigt vackert när man älskar varandra så oavsett man är kunglig eller vanlig dödlig.


 8. Grethe skriver: 14 april, 2020

  Ellen viser her hvor lite hun vet om Oslo og det norske kongehuset. Kronprinsfamiliene har siden 1929 bodd på Skaugum i Asker. MM og Haakon har bodd på ‘landet’ siden de flyttet inn i desember 2003 etter en tids oppussing, og pendler til sine kontor inne på slottet. Det tar 25 minutt å kjøre så ikke akkurat landet, og siden de har ansatte, barn og personlige assistenter ikke akkurat alene heller 😉 De har kontor både på Skaugum og på slottet akkurat slik Victoria har kontor både på slottet, i hovstallet og på Haga.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar