Kronprinsessan Mette-Marits kärleksbilder med Haakon

glädjebeskedet från kronprinsessan mette-marit

Mette-Marit och Haakon lämnade Oslo när coronaviruset började få spridning i Norge. Nu kommer nya kärleksbilder på paret – som visar att kronprinsen står vid sin hustrus sida. I alla lägen.

Vi befinner oss i en svår tid med ett otäckt virus som har ställt allting på ända. Dessutom är det många kärleksrelationer som sätts på prov, eftersom man tillbringar mer tid i hemmet. Några som verkar starkare än någonsin, i dessa kristider, är kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon.

Haakon vägrar lämna Mette-Marit

Den norska kronprinsessan befinner sig en riskgrupp eftersom hon lider av en kronisk lungsjukdom. Mette-Marit får absolut inte smittas av coronaviruset och hon och Haakon har därför flyttat ut till gården Skaugum, i Asker, på obestämd framtid.

LÄS MER: SJUKDOMEN STOPPAR METTE-MARIT

haakon mette-marit skaugum

Kronprinsparet isolerar sig på Skaugum

Att kronprinsen skulle stanna kvar i Oslo medan Mette-Marit isolerade sig ute på landet, i sin ensamhet, fanns inte på kartan. När coronaviruset briserade i Norge bestämde sig paret för att lämna stad – tillsammans. Kungaparet hade förmodligen behövt sonen hjälp, med det kungliga arbetet, men för Haakon är et viktigast att finnas där för sin hustru.

haakon mette-marit skaugum

Nu visar kronprinsparet dessutom att de kan sköta sina arbetsuppgifter hemifrån vardagsrummet. På nya bilder får vi se hur Mette-Marit och Haakon sitter i ett möte med ‘Bymissionen’, som driver socialt arbete i Norge. Organisationen innefattar bland annat äldreomsorg och barnomsorg.

Foto: TT