Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Mette-Marits privata bild på sonen Marius

19 mar, 2010, 10:25 
Agneta Nisbeth
Annons
Kronprinsessan Mette-Marit och sonen Marius.
Kronprinsessan Mette-Marit och sonen Marius.

Kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon var nyligen i Holmenkollen, eller Kollen som de själv säger, för att titta på skidhoppning. Med dem var också Mette-Marits son Marius, vi ser dem här på en bild som de själva lagt upp på Twitter.

Kronprinsessan Mette-Marit är som vi tidigare skrivit som nyförälskad i sin make, kronprins Haakon. Under sitt besök i Holmenkollen kunde de inte sluta kramas. Tillsammans skriver de bägge om sina egna upplevelser och officiella uppdrag på sin egen Twitter-sida. Ibland lägger de också upp lite privata bilder, som denna här ovan som föreställer kronprinsessan och sonen Marius.

Det senaste paret lagt upp är dock en film där kronprinsen möter Team Extreme, ett gäng uppfinningsrika norska ungdomar. Ni kan själv se videon här nedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Agneta Nisbeth

Foto: Kronprinsparet/Twitter

httpv://www.youtube.com/watch?v=fBM63e5lmM0

Annons