Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan på ny resa - träffar nära vännen

26 apr, 2017, 13:45 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
Ovanligt att se dem arbeta tillsammans.
Annons

Victoria befinner sig i en intensiv jobbperiod. Förra veckan var hon i Tokyo och den här veckan har turen kommit till Haag. Kronprinsessan är där med anledning av C-vapenkonventionens 20-årsjubileum och vid sin sida har hon kung Willem-Alexander. Det är inte ofta som de två kungligheterna arbetar tillsammans. Men att de har en nära relationen är ett som är säkert. Willem-Alexander och Victoria är ju femmänningar och dessutom är den nederländska kungen gudfar åt prinsessan Estelle. Victoria är i sin tur gudmor åt hans äldsta dotter Catharina-Amalia, som även ingick i brudnäbbet vid kronprinsessparets bröllop år 2010.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I morgon, den 27 april, fyller Willem-Alexander 50 år. Som vi tidigare har skrivit så kommer kungaparet fira med en stor galamiddag i det kungliga palatset i Amsterdam. Och nu får Victoria alltså tillfälle att gratulera sin vän och kungliga kollega!

Se fler bilderna på Victoria och Willem-Alexander nedan:

 

 

 

Foto: Stella Pictures

Annons