Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan ställer in namnsdagsfirande

18 feb, 2016, 09:55 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Hovet ställer in firandet av kronprinsessans namnsdag. Anledningen är babyn som väntas födas vilken dag som helst.
Annons
victoria

Kronprinsessan har gjort sitt sista officiella uppdrag innan babyn kommer och hennes kalender är tom fram till den 30 april som är kungens födelsedag. Det innebär att det inte blir något traditionsenligt namnsdagsfirande av Victoria den 12:e mars. Vanligtvis brukar kronprinsessan då ta emot folkets gratulationer på Slottets inre borggård där också Arméns musikkår spelar ett program för namnsdagsbarnet. Tillställningen lockar mängder av människor till Slottet och de senaste två åren har prinsessan Estelle gjort sin mamma sällskap på borggården.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kronprinsessan1

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle den 12:e mars förra året. Mor och dotter gjorde stor succé i matchande kappor, men i år blir det alltså inget firande låter hovet meddela på kungahusets hemsida.

Kronprinsessan2

Av: Liv Sander.

Bilder: Stella Pictures/Ibl-AOP.

Annons