Kronprinsessan strålade glatt trots dagens hektiska schema…

Kronprinsessan strålade glatt trots dagens hektiska schema...
Annons

victoria-prins-daniel

Lyckliga kronprinsessan Victoria.
Lyckliga kronprinsessan Victoria.

Trots ett hektiskt schema kan ingen ta kärlekslyckan och glädjen från kronprinsessan Victoria – en lycka som märks mycket väl…

Gårdagens öppnande av riksdagen började först i Storkyrkan med gudstjänst, sedan bar det iväg med häst och vagn till Riksdagen. Gång efter gång fick man se kronprinsessan Victoria och hennes prins Daniel ta varandras händer och titta kärleksfullt på varandra.

Annons

Vinkade glatt

När det var klart i Riksdagshuset var det dags för att svida om till konsertklädsel, då en helkväll med nya regeringen väntade, Kungliga Filharmonikerna bjöd på underhållning i Konserthuset. Kronprinsessan vinkade glatt när hon tillsammans med pappa kungen, mamma drottning Silvia och maken prins Daniel gick nerför trappan och med snabba steg satte sig i bilen efter konserten.

Daniel vid sin sida

En heldag på jobbet var nu avklarad och den glädjen Victoria visar med att äntligen få ha sin Daniel vid sin sida kan inte undgå någon.

Av Anna Frödell
Foto: Stella Pictures

[smooth=id: 402; width:430; height:850; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

14 kommentarer till “Kronprinsessan strålade glatt trots dagens hektiska schema…”

 1. BEN skriver: 6 oktober, 2010

  Så här är vi vana vid att se kronprinsessparet, strålande mot oss. Det såg bekymmersamt ut i bilen tillsammans med kungaparet.

  Snygga par på bilderna; Både kronprinsessparet och statsministerparet. Kungen stilig som alltid.


 2. Vicki skriver: 6 oktober, 2010

  Goa Victora o Daniel, de lyser om dem, av mer än kärlekslycka !!


 3. Emma skriver: 6 oktober, 2010

  Ser man så där glad ut, är det nog något lyckligt på gång – kanske en baby.


 4. ISABELLA skriver: 7 oktober, 2010

  Först sällskap i ca 7 år – och till sist giftermål.
  Sedan Victorias visade kärlek för alla, en nyförälskad attityd
  som man inte väntar sig efter 7 år.
  Jag förstår ingenting………………….


 5. Anita Kuusela skriver: 7 oktober, 2010

  Kärleken segrar till slut och visst är det ett fint kronprinspar vi har, dem skall vi vara stolta över, ett bra jobb gör dem båda två.


 6. Britta skriver: 7 oktober, 2010

  Är det någon som vet var Victoria och Daniel bor nuförtiden?


 7. Ellinor skriver: 7 oktober, 2010

  Victoria er vakker, og jeg unner henne og Daniel all mulig lykke !! De bare stråler sammen!!
  Alt mer synes jeg Victoria blir mer og mer lik sin mamma når hun var yngre, og før dronningen startet sine “make-overs”……
  Håper Victoria ikke gjør det samme……..


 8. Lydia skriver: 7 oktober, 2010

  Det här skriver jag inte för att vara taskig utan jag undrar bara och kanske någon annan också reagerat. Hon ser väldigt annorlunda ut på dessa bilder Victoria, nästan skelögd, detta kan i och för sig bero på vinkeln hon tittar i. Men sedan det andra, pannområdet, det var någon som skrev ett inlägg att hon botoxade sig och hon har ju alltid varit väldigt fårig i pannan, tror och hoppas inte det, men något konstigt är det. Det tredje, hon är mager på kinder haka och mun, hon har väl inte fått anorexi igen? Okej, hon ser väldigt tränad och senig ut på hals och armar, men just detta parti ser väldigt magert ut.


 9. Caroline skriver: 8 oktober, 2010

  Kronprinsesse Victoria stråler mere end nogensinde – mon
  hun også bærer på en ” hemmelighed” ?
  Et flot par er Victoria og hendes Daniel!


 10. BEN skriver: 8 oktober, 2010

  # 8
  Både kronprinsessan Victoria och prins Daniel ser olika ut på de många bilder som visas. Ibland ser de svullna/magra ut, men oftast är de supersnygga. Ja, i händelse av att någon av dem inte skulle må så bra emellanåt så har de plikter att fullfölja. När de dessutom strålar mot fotograferna för att svenska folket ska få de bilder de vill ha, känns det beklämmande om någon, mitt i deras glädjerus, startar diskussioner om en begynnande anorexia. Med prins Daniels vid sin sida kommer kronprinsessan med stor sannolikhet även i fortsättningen visa upp en vältränad kropp.


 11. Pia skriver: 8 oktober, 2010

  Jag kan inte tänka mig att Victoria skulle börja med Botox. För det första behöver hon det inte. För det andra är hon inte så fåfäng. För det tredje kan hon ju ta sin mamma som ett varnande exempel på hur onaturligt blank och spänd man blir i huden i jakten på den flyende ungdomen. Victoria är vältränad och har en jättesnygg kropp och hon kommer att leva sunt och åldras naturligt, det är jag säker på. Hon kommer att bli en charmig äldre dam, med vackert grånat hår och skrattrynkor kring både mun och ögon. Och Daniel kommer att älska henne precis som hon är alltid. “Amen”


 12. ISABELLA skriver: 8 oktober, 2010

  En vältränad kropp som Daniel modelerad på Victoria för att hon ska känna sig “vacker” och se lycklig ut. Kanhända är det deras sätt att visa välden, om de är vackra tror alla att de är lyckliga, eller vad ska man tro??
  Jag förstår ingenting gällande dessa två människor.


 13. Lydia skriver: 8 oktober, 2010

  #10 BEN

  Du är väldigt känslig va? Herregud man måste väl få ställa frågor om man reagerar på någonting. Det spekuleras ju helvilt om andra kungligheter och andra dödliga på denna sida. Du behöver inte alls “förklara” för mig att personerna i fråga ser olika ut på olika bilder, vet inte ens vad jag ska skriva för det är så dumt så det inte är sant. Dina subjektiva åsikter ska du nog inte försöka få till fakta, du vet väl att smaken är delad liksom en viss kroppsdel. Har också all förståeles att dessa “människor” är just människor (i motsats till dig i många fall, som inte kan se annat än felfria jesusgestalter i dessa personer) har olika dagar precis som du och jag. Sedan tycker jag att du kan lägga ner din inbillade kunskap om deras lycka, då du inte vet ett dugg om den.


 14. Linda skriver: 13 oktober, 2010

  Nej Victoria har et kunstigt og falsk smil.

  Derimod har Sofia et helt naturligt smil.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar