Kronprinsessan strålade glatt trots dagens hektiska schema...

victoria-prins-daniel

Lyckliga kronprinsessan Victoria.

Lyckliga kronprinsessan Victoria.

Trots ett hektiskt schema kan ingen ta kärlekslyckan och glädjen från kronprinsessan Victoria – en lycka som märks mycket väl…

Gårdagens öppnande av riksdagen började först i Storkyrkan med gudstjänst, sedan bar det iväg med häst och vagn till Riksdagen. Gång efter gång fick man se kronprinsessan Victoria och hennes prins Daniel ta varandras händer och titta kärleksfullt på varandra.

Vinkade glatt

När det var klart i Riksdagshuset var det dags för att svida om till konsertklädsel, då en helkväll med nya regeringen väntade, Kungliga Filharmonikerna bjöd på underhållning i Konserthuset. Kronprinsessan vinkade glatt när hon tillsammans med pappa kungen, mamma drottning Silvia och maken prins Daniel gick nerför trappan och med snabba steg satte sig i bilen efter konserten.

Daniel vid sin sida

En heldag på jobbet var nu avklarad och den glädjen Victoria visar med att äntligen få ha sin Daniel vid sin sida kan inte undgå någon.

Av Anna Frödell

Foto: Stella Pictures

[smooth=id: 402; width:430; height:850; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Läs även:

Kronprinsessan Victoria på Konserthuset igår kväll! »

Bildspel: Kärlekens vindar slog till även i Riksdagshuset »

Kungen berömde prins Daniel i sitt tal »

Victoria och Daniel kom hand i hand till Storkyrkan »

Moderiktiga prinsessorna Marie och Mary på Folketingets öppnande »