Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Victoria: Det är en stor omställning i livet

13 mar, 2012, 11:03 
Av
Annons

Nu har kronprinsessan Victoria berättat på om den första tiden med lilla Estelle för tidningen Aftonbladet, de träffade henne under en promenad ute på Haga.

Efter en tid av avskildhet från offentligheten har nu kronprinsessan under en kort pratsund berättat om första tiden med Estelle för Aftonbladet under en promenad på Haga med dottern i barnvagnen. Kronprinsessan Victoria är givetvis mycket glad – en underbar känsla – men som hon också säger:

– Det är en stor omställning i livet.

Men några nya bilder på henne och dottern blev det dessvärre inte. Den senaste bilden är den på kronprinsessparet som går en promenad med prinsessan Estelle, tagen av prins Carl Philip. Vi väntar med spänning på en ny bild av den lilla familjen!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eveline Eriksson

Foto: Kungahuset.se

Läs även:

Annons