Kronprinsessan Victoria: Det gör väldigt ont

29 dec, 2011, 06:56 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons

I Året med Kungafamiljen berättar kronprinsessan Victoria hur hon känt sig under detta stormiga år med alla skandaler – men vi får också se och höra om allt fantastiskt som hänt kungafaniljen under 2011.

Nu är det åter dags för årets upplaga av Året med kungafamiljen på SVT. Svensk Damtidning har fått tjuvika på tv-programmet. Här berättar både kronprinsessan Victoria och drottning Silvia för första gången om hur det svårt det varit med alla skriverier och skandaler.

– Det har varit ett väldigt jobbigt år. Det gör väldigt ont när ens föräldrar blir omskrivna på det bryska sätt som faktiskt har skett, säger Victoria i programmet.

Recept.se Nyhetsbrev

Salig av lycka

Men hon har ju också fått uppleva mycket spännande saker under året och det bästa av allt; att hon ska bli mamma! Även prins Daniel intervjuas och när ämnet bebis kommer upp på agendan så blir han alldeles salig av lycka.

Annons

Vi får även se prinsessan Madeleine arbeta i New York för Childhood och prins Carl Philip heja fram svenska kockar på en matlagningstävling.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Året med kungafamiljen sänds torsdag 29 december på SVT 1 klockan 20.00.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Charles Hammarsten och faksimil SVT

Läs även:

Annons