Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Victoria har aldrig varit lyckligare

15 jul, 2009, 09:06 
Agneta Nisbeth
Först Solliden. Sedan idrottsplatsen, det blev inte bara en debut för Daniel Westling under Victoriadagen. Han fick tillbringa hela födelsedagen med sin Victoria.
Annons

In i det sista hängde frågan i luften: skulle Daniel närvara vid firandet vid idrottsplatsen också? Skulle han för första gången få tillbringa all födelsedagstid tillsammans med Victoria? Svaret blev ja. Solen värmde besökarna som kommit till idrottsplatsen i Borgholm för att bli underhållna och delta i firandet av kronprinsessan Victoria.

Strax innan sju var de flesta på plats och en stund senare rullade kungafamiljen in på gräsmattan, som vanligt anlände de med häst och vagn. Men allt var inte som vanligt – långt ifrån.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Victoria och Daniel

Den här gången klev en extra person ur den ståtliga vagnen – Daniel Westling. Utan närmare ansträngning hoppade han ur vagnen, han såg pigg, lycklig och glad ut, det råder ingen som helst tvekan om att han mår bra, trots den omtumlande våren. Förväntansfull satte han sig tillrätta, tillsammans med resten av den kungliga skaran, framför scenen.

Annons

Daniel och Victoria viskade till varandra

Kort därefter drog underhållningen igång. Mark Levengood höll ihop det späckade programmet och var proffsig som få, dessutom rev han av en och annan kunglig lustighet. Kungafamiljen skrattade glatt. Artisterna gav allt och hade dagen till ära valt ut sina mest kärleksdoftande melodier. Och visst kände Victoria och Daniel det!

Flera gånger under kvällen viskade de till varandra, höll i varandra och mötte varandras blickar. När underhållningen var till ända begav sig kungafamiljen vidare tillbaka till Solliden.

Av Johanna Fredriksson

Foto: TT

Annons