Kronprinsessan Victoria har förlåtit Herman Lindqvist

Vår reporter Chris Cederlöf har träffat Herman Lindqvist och han ger uttryck för viss ånger – läs mer vad Herman har att säga idag om uttalandet han gjorde om valt av namn på prinsessan Estelle.

Ni minns kanske författaren och journalisten Herman Lindqvists uttalande om vad han tyckte om valet av namn till den lilla prinsessan Estelle.

— Namnet har ingenting med Sveriges historia att göra. Jag tycker det är ett olämpligt namn, Estelle låter som en nattklubbsdrottning sa han ju i samband med dopet i maj.

Herman hade åsikter om kronprinsessparets val av namn på sin dotter.

Ett uppseendeväckande uttalande av en rojalist som dessutom står kronprinsessan Victoria nära, var den allmänna uppfattningen om detta. Men i veckans nummer av Svensk Damtidning ger Herman Lindqvist uttryck åt en viss ånger.

– Det var dumt sagt av mig. Victoria och jag har haft kontakt sedan dess och vi har inga problem. Hon skrev ett vänligt brev och vi har fortsatt en bra relation.

Foto: Charles Hammarsten

Läs hela den spännande intervjun med Herman i det nya numret av Svensk Damtidning och delta i utlottningen av hans självbiografiska bok “Mitt i allt”.