Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Victoria i hemligt möte med skandalkvinnan – anklagas för att ha kidnappat sin son

27 nov, 2023, 14:00 
Kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel ska ha ett hemligt möte med en riktig skandalkändis.

Annons

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har stora planer i veckan. De ska tillbringa tre dagar i London, och inte med vilket sällskap som helst. Kensington Palace har meddelat att prins William och hertiginnan Kate kommer att fungera som värdpar för våra svenska kungligheter. Det blir ett fullspäckat schema, där Victoria och Daniel bland annat ska ges en introduktion till det famösa brittiska publivet.

Hör Victorias viktiga ord om hjärtefrågan: ”Investera i oss själva”Brand logo
Hör Victorias viktiga ord om hjärtefrågan: ”Investera i oss själva”

Victoria och Daniel i möte med skandalkvinnan

Victoria och Daniel blir också de första utländska kungligheterna på många, många år som får se traditionen Royal Variety Performance på plats i Royal Albert Hall. Det är en gala som direktsänds i brittisk tv och lockar miljoner tittare varje år. Den första galan ägde rum 1912 – så det är en anrik institution vi pratar om.

Cher
Cher och hennes pojkvän Alexander Edwards.

I år kan vi vänta oss en kvälls i stjärnornas tecken. Britterna har bjudit in tre riktigt tunga popnamn för att uppträda för kungligheterna och resten av publiken: Cher, Paloma Faith och Rick Astley.

Annons

Cher är en popikon med få motsvarigheter. Bara hennes smeknamn, "Goddess of Pop", vittnar om hennes status i musikbranschen. Hennes karriär inleddes redan på mitten av 1960-talet och har resulterat i över 100 miljoner sålda skivor.

Men Cher är också en kontroversiell person i dessa dagar. Tidigare i år anklagades hon för att ha kidnappat sin egen son, Elijah Allman.

Cher: "Jag är en mamma"

Det var uppgifter som kom ut i samband med att Elijahs exfru Marieangela King ansökte om skilsmässa. Marieangela påstod att Cher anlitat fyra män för att forsla bort Elijah och tvinga in honom på ett behandlingshem.

Cher har dock nekat till anklagelserna. Samtidigt gör hon ingen hemlighet av att Elijah lider av svåra missbruksproblem.

– Jag är en mamma. Det här är mitt jobb, att på olika sätt försöka hjälpa mina barn. Man gör allt för sitt barn, har Cher sagt i en intervju med magasinet People.

Tatler skriver att Victoria och Daniel kommer att träffa artisterna bakom kulisserna innan eller efter själva spelningen. Vilket möte!

Annons