Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se bilderna! Kronprinsessan Victoria besöker Malmö

23 mar, 2018, 14:50 
Annie-Li Eriksson
I dag är kronprinsessan Victoria på plats i Malmö för att ta del av stadens hållbarhetsarbete Agenda 2030. Under dagen kommer hon även träffar skolelever som ska presentera sitt hållsbarhetstänk.
Annons

Det är full rulle för kronprinsessan Victoria! Under onsdagen närvarade hon vid WaterAids evenemang “En kväll för vatten” där hon träffade ambassadören Jan Eliasson. Och i dag är hon på besök i Malmö för att ta del av stadens hållbarhetsarbete Agenda 2030.

– Kronprinsessan får information om hur vi jobbar med hållbarhetsmålen i Malmö stad. Under dagen kommer hon att besöka Malmö Latin Gymnasieskola där hon ska lyssna på elevernas arbete kring globala hållbarhetsmål, berättar Linda Herkel, kommunikatör för Malmö stad.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi fick se Victoria återanvända sin fina kostym som kommer från H&M:s designsamarbete med Erdem. Senaste gången hon bar outfiten var i början på mars när hon var på konferensen Post Davos Nordic Summit som ägde rum vid Grand Hotel i Stockholm. Kommer ni ihåg?

Foto: Stella Pictures

Annons