Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Victoria invigde Mercedes-Benz Fashion Week

27 aug, 2012, 14:30 
Margareta
Annons

Alla var där… Modeskapare, stylister, prinsessvänner – och så kronprinsessan själv förstås! Idag invigde Victoria Mercedes-Benz Fashion Week.

Stora Salongen på pampiga Berns i Stockholm var välfylld när kronprinsessan Victoria strax före klockan halv ett idag anlände för att inviga Mercedes-Benz Fashion Week. Ett stort antal modeskapare, stylister och prinsessvänner fanns på plats för att ta del av våren 2013:s vackra kreationer och skapelser. Kronprinsessan Victoria gjorde entré i en beige sidenblåsa, med det mörka håret uppsatt i en sned knut.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Höll tal

Hon hälsades välkommen och klev sedan upp på scenen där hon började sitt öppningstal.

Annons

– Svensk mode talar – och tilltalar, avslutade hon och förklarade senare modeveckan invigd.

Prinsessvänner på plats

Efter att kronprinsessan Victoria klippt bandet satte hon sig i publiken, mittemot sin stylist Tina Törnqvist och strax framför sin bästa väninna Caroline Dinkelspiel. En stund senare började couturedesignern Fadi el Khourys tjusiga visning. Kronprinsessan satt hela tiden med ett leende på läpparna och tycktes njuta av de praktfulla plagg som ett efter ett visades upp. Efter visningen hoppade kronprinsessan in i en av Säpos bilar och lämnade Berns.

 

Av Johanna Lejon

Foto: Charles Hammarsten

Läs även: 

Annons