Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Victoria mötte Jan Eliasson för att lyfta vattenfrågan

23 mar, 2018, 09:04 
https://image.svenskdam.se/image-5471672?imageId=5471672&width=1320&height=689
Margareta
Kronprinsessan Victoria för gärna ljuset mot kampen för rent vatten i världen. Hon mötte upp Jan Eliasson och Sofia Helin för att diskutera vatten med WaterAid i samband med världsvattendagen.
Annons

Vilken härlig kväll! Kronprinsessan Victoria strålade när hon anlände till kvällens uppdrag. Det var WaterAids evenemang “En kväll för vatten” där Jan Eliasson (WaterAids ambassadör), skådespelerskan Sofia Helin (WaterAids ambassadör) och Bethlehem Mengistu (WaterAids landschef i Etiopien) gav olika perspektiv på vatten i ett spännande samtal.

Kronprinsessan Victoria dök upp i en grön klänning.
Kronprinsessan Victoria dök upp i en grön klänning.

WaterAid var den första organisationen som kronprinsessparet valde att stötta efter att deras bröllop. Kronprinsessan Victoria har även sett deras arbete på plats, bland annat när hon besökte Tanzania för några år sedan.

Kronprinsessan Victoria.
Kronprinsessan Victoria.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Jan Eliasson under kvällens samtal.
Jan Eliasson under kvällens samtal.

Kronprinsessan Victoria brinner för frågan om rent vatten och är en av sexton internationella ambassadörer för FN:s globala mål.

Foto Stella pictures

Annons