Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på hemlig dejt – Daniels oväntade idé för hustrun

26 jan, 2024, 16:00 
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel gick på en romantisk dejt av något oväntad karaktär.

Annons

Det är inte lätt att vara tvåbarnsförälder! Barnen tar mycket tid – så pass mycket att det kan vara svårt att hitta utrymme för att vårda kärleken.

Men prins Daniel och kronprinsessan Victoria har uppenbarligen sina knep. Svensk Dam kan nu avslöja att paret var på en hemlig dejt i onsdags, den 24 januari, utan prinsessan Estelle och prins Oscar.

Se blixtsnabba kärleksgesten från Daniel som räddar Victoria!Brand logo
Se blixtsnabba kärleksgesten från Daniel som räddar Victoria!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på hemlig dejt

Daniel och Victoria gick nämligen på en filmpremiär på den anrika biografen Zita på Östermalm. På programmet stod Ett hjärta är alltid rött – dokumentären om det ikoniska bandet Imperiet.

Annons
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Unna er!

Enligt Svensk Dams uppgifter var Daniel och Victoria på plats i biosalongen och såg ut att uppskatta upplevelsen.

Många hickar nog till kring att Victoria visat ett sådant intresse för ett band med Joakim Thåström som förgrundsfigur. Minnesgranna läsare kanske kommer ihåg att samme Joakim sjöng följande låttext när han ingick i punkbandet Ebba Grön:

"Jag hatar prins Bertil och Carl Gustaf, ja, ja, jag hatar hela kungahuset".

Victorias hemliga intresse – kommer från Daniel

Men det är faktiskt känt sedan tidigare att Victoria och Daniel gillar Joakim Thåström. De var på hans spelning på Cirkus i Stockholm 2016, kunde Expressen rapportera.

Annons

Då var Johan T Lindwall, Svensk Dams chefredaktör, utsänd reporter. Han kunde rapportera att kronprinsessparet var engagerade konsertbesökare, som bland annat klappade med i refrängen till Imperiet-låten "Du ska va president".

– Det är Daniel som har fått Victoria att börja lyssna på Thåström. Det går egentligen stick i stäv med hennes vanliga musiksmak. Innan hon träffade sin make lyssnade hon mest på trallvänlig pop, som Per Gessle, Lisa Nilsson och Måns Zelmerlöw. Men han har breddat hennes vyer. Daniel är mer av en klassisk rockkille, säger Johan T.

Annons