Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Victoria på möte med Jacob Wallenberg

25 nov, 2019, 11:00 
Margareta
I söndags kunde man se kronprinsessan Victoria i novembermörkret mitt i Stockholm. Vi kan berätta vad hon hade på agendan!
Annons

Samtidigt som stora delen av övriga svenskar satt hemma i hopp om att lyckas fly höstmörkret var kronprinsessan Victoria på topp, ute på uppdrag och taggad till tänderna.

Under tidig söndag tog hon sig till Stockholms mest pampiga hotell, Grand Hôtel. Dagens uppdrag bestod i att mingla med några av landets mäktigaste män och kvinnor, ett lätt uppdrag för kronprinsessan som ju faktiskt känner många av dem även privat.

Anledningen till dagen på Grand var ett seminarium med The Trilateral Commission, en häftig samling världsledare som tillsammans tagit på sig den tuffa uppgiften att lösa världens stora sociala, geopolitiska och ekonomiska problem. Ett otroligt stort och viktigt uppdrag, med andra ord!

Victoria möttes av dold kändis

Victoria möttes upp av Jacob Wallenberg och självaste Jean-Claude Trichet. Den sistnämnda är en doldis för många, men superkändis i vissa kretsar. Han har varit ordförande för Europeiska centralbanken och tidigare rankats som en av de med absolut mest ekonomisk makt i världen. Att umgås med en person med detta cv i bagaget skulle kunna få de flesta nervösa, men inte vår Victoria. Hon såg lika genuint självsäker och glad ut, som vanligt. Samtidigt vittnar alla omkring henne om hur påläst och kunnig hon är. Och charmig!

Kronprinsessan Victoria med Jacob Wallenberg och Jean-Claude Trichet.
Kronprinsessan Victoria med Jacob Wallenberg och Jean-Claude Trichet.

För dagen hade Victoria valt att klä sig i en härlig klänning från Zara, kan Svensk Damtidning avslöja. Hon matchade klänningen med snygga pumps och skinnväska. Redo att tillsammans med övriga gäster bidra till att världen i framtiden ska bli en bättre plats för alla.

Väl på plats deltog hon bland annat i en paneldebatt. Se hela programmet, och vad de diskuterade, här:

08:45-9:45 Where is Russia heading?

9:45-10:15 Brexit – what happens next?

10:45-11:15 US Impeachment – What It Means Domestically, and for the World

11:15-12:45 Taking Climate Action

12:45-13:00 Closing remarks

13:00-14:30 Closing buffet lunch

Foto TT

Annons