Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilder! Victorias styrkebesked – på fest med Daniel i natt

14 feb, 2023, 21:45 
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel

En turbulent Alla Hjärtans dag! Men Victoria var samlad – och glamourös – på festen i Sydney.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det blev en annorlunda Alla Hjärtans dag för kronprinsessan Victoria, 45, och prins Daniel, 49.

Inte bara för att de befinner sig på andra sidan jorden – 1 500 mil hemifrån. Utan också för att de senaste tolv timmarna präglats av beskedet om kungens hjärtoperation på måndag.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på fest i Sydney, Australien
En allvarlig Victoria med guld-clutchen i ett fast grepp.

Men The Show Must Go On och för kronprinsessparet down under väntade kvällens fest.

Victoria gjorde entré på elva centimeter höga klackar och iförd slitsat och ärmlöst från Acne Studios: Ett slimmat fodral som vi såg henne i redan för tio år sedan.

Annons
Kronprinsessparet på mottagning hemma hos delstatsguvernören för New South Wales
En mottagning till kronprinsessparets ära i delstatsguvernörens residens i Sydney.

Platsen var Government House i Sydney och prins Daniel matchade med sin marinblå powerkostym, dubbelknäppt som nästan alltid.

Victoria & Daniel på lyxig partykväll i Sydney – se filmen!Brand logo
Victoria & Daniel på lyxig partykväll i Sydney – se filmen!

Men dagen började tidigt i Canberra – med att Victoria planterade en tall iförd remsandaletter. Sedan rullade det på, med klimatmöte på universitetet, seminarium om elektrifiering och energisäkerhet och besök i Australiens parlament.

Annons
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel planterar en tall i det nationella arboretet i Sydney
Planterat: Ett stycke Pinus sylvestris Argentea. Det nationella arboretet etablerades efter skogsbränderna 2003 och består av 44 000 sällsynta och hotade träd.

Och tolv intensiva timmar senare avslutades dagen alltså på detta festliga sätt hemma hos delstatsguvernören Mrs Margret Beazley, med kronprinsessparet som hedersgäster.

Kronprinsessparet på fest i Sydney i Australien
I Sveriges tjänst – och utsända av kungen.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel i Australien 2023

Victoria och Daniel reser i kungariket Sveriges tjänst och besöket äger rum på uppdrag av regeringen, som representeras av bistånds- och utrikeshandelsminister Johan Forssell.

Annons

Syftet är att främja och stärka relationerna mellan Sverige och Australien och att bana väg för svenska näringslivsintressen.

Fokus ligger på områden där det finns extra god potential för fördjupat samarbete och handelsutbyte. Det meddelar hovet – som särskilt lyfter fram hållbart företagande, hälsa och innovation.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel hemma hos New South Wales delstatsguvernör Margaret Beazley och hennes man Dennis Wilson
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel hemma hos New South Wales delstatsguvernör Margaret Beazley och hennes man Dennis Wilson.

Foto: Jonas Ekströmer/TT.

Annons