Kronprinsessan Victoria sjuk i covid-19 – ny bild väcker reaktioner

Kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan Victoria dyker upp på en ny bild efter att ha blivit smittad av covid-19 – och bilden väcker reaktioner.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel lever just nu isolerat. De testade positivt för covid-19 i förra veckan – ett besked som väckte stor oro runtom i landet.

Men Daniel och Victoria är som bekant två riktiga kämpar. Trots att det förhatliga viruset finns i deras kroppar, så jobbar de vidare. Med måtta, såklart.

Kronprinsessan Victoria sjuk i covid-19 – ny bild väcker reaktioner

– Vissa möten genomförs, men några skjuts också fram. Detta för att kronprinsessparet ska få tid till återhämtning, har hovets informationschef Margareta Thorgren sagt till Svensk Dam.

– Kronprinsessan och prins Daniel är på bättringsvägen.

Igår fick vi en ny bild på kronprinsessparet, tagen under ett av deras uppdrag. De hade ett digitalt möte med utrikesminister Ann Linde. Ämnet för dagen var det arbete som pågår i Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa (OSSE), där Sverige är ordförande under 2021.

"Skönt att se kronprinsessparet igen"

Bilden publicerades på kungahusets Instagram-konto. I kommentarsfältet kunde man se att följarna var både glada och lättade över att Victoria och Daniel verkar må förhållandevis bra.

"Bra att se att Victoria och Daniel har det bra", skriver en användare.

"Skönt att se kronprinsessparet igen och förhoppningsvis är de helt friska igen snart", skriver en annan.

"Skönt att höra att kronprinsessan Viktoria och prins Daniel är på bättringsvägen. Kramar till er båda", skriver en tredje.

"Skönt se att kronprinsessan Victoria och prins Daniel inte är sängliggande, utan kan deltaga i mötet", skriver en fjärde.

"Tänkt så mycket på kronprinsessan Victoria och Daniel. De var ju covid-19 sjuka, tacksam över att de ser friska ut", skriver en femte.

Men trots att Victoria och Daniel är på väg tillbaka, så vill hovet inte bli oförsiktiga. Resten av veckans möten nu har skjutits fram, allt för att underlätta för de sjuka.

– Kronprinsessparet behöver få tid till återhämtning, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam.

LÄS MER: Victoria drogs in i infekterade bråket – sanningen bakom

LÄS MER: Hovets hemliga plan! Det sker när Victoria blir drottning

LÄS MER: Kika in! Victoria och Daniels lyxrenoveringar på Haga slott