Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Victoria stannar hemma från OS

30 jul, 2012, 13:01 
Agneta Nisbeth
Annons

Det visar sig att kronprinsessan Victoria inte kommer att åka till OS i London – istället blir det bara prins Daniel och prins Carl Philip som reser iväg.

På hovets hemsida kan man nu läsa att kronprinsessan Victoria inte längre reser med till OS i London som det tidigare var bestämt. Istället får prins Daniel och prins Carl Philip klara sig på egen hand denna gång, nästa vecka kommer också kungaparet till OS. Idag måndag är för övrigt deras första dag på OS-tävlingarna. Kronprinsessan stannar därför hemma i Sverige med sin dotter prinsessan Estelle.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Hovets Bertil Ternert säger till Svensk Damtidning:

– Det är inget märkligt med detta. Kronprinsessan prioriterar att vara hemma med prinsessan Estelle istället.

Finns det någon särskild anledning, sjukdom?

– Nej, nej inget sådan. Det är en stor komplexitet att ha med sig ett litet barn i de här sammanhangen och då valde kronprinsessan att nu stanna i Sverige med prinsessan Estelle. Beslutet togs före helgen.

Av Liv Sander

Foto: Charles Hammarsten och kungahuset.se

Läs även:

Annons