Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Victoria tittade på fjärilar med Estelle och flög till Bryssel

09 okt, 2013, 09:54 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons
Vickan-ste
Estelle-1

New York – Fjärilshuset och så Belgien – det är fart och fläkt för Victoria som nu är på uppdrag med kungliga släktingarna i Bryssel.

Fjäril vingad syns på Haga – så sjöng Bellman och visst flyger det färggranna insekter i Fjärilshuset på Haga, dit kronprinsessan Victoria tog sin lilla dotter i måndags.

Annons

Barnsaknad

Victoria längtade säkerligen mycket efter sin prinsessa efter sitt besök i New York.

Estelle tittade på fjärilar och hajar

På Fjärilshusets Facebook-sida kan man nu läsa:

– I dag var Kronprinsessan Victoria och lilla Estelle på besök i Fjärilshuset Haga Ocean. Här hälsade de på både fjärilar och hajar. Tack för besöket!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Victoria-astrid-ste

I tisdags, den 8 oktober, begav sig kronprinsessan av Sverige till Bryssel. Där hade hon ett sammanträde med Philip Craven (ordförande för Internationella Psraolympicskommitéen), prinsessan Astrid av Belgien, prinsessan Margriet av Nederländerna (kung Willem Alexanders moster) och storhertiginnan Maria Teresa av Luxemburg. Kungligheterna är medlemmar av “IPC Honorary Board”.

Margriet-victoria-ste

De kungliga damerna träffades på Kungliga palatset i Bryssel.

Maria-Teresa-ste

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons