Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Victorias bästa vän säljer sin lyxvilla – svindlande prislappen!

31 maj, 2022, 18:15 
AvIndra Nordemar

Kronprinsessan Victorias bästa vän Andrea Brodin säljer nu sitt hem för en svindlande summa.

Annons
Andrea Brodins romantiska bröllop – se exklusiva bilderna här!Brand logo
Andrea Brodins romantiska bröllop – se exklusiva bilderna här!

Andrea Brodin, 45, och kronprinsessan Victoria lärde känna varandra när de gick i skolan och har förblivit nära vänner sedan dess.

Genom Victoria har Andrea även kommit prinsessan Madeleine nära – tur det! Det var på så vis som Andrea fann sin stora kärlek Cedric Notz.

På Madeleines bröllop möttes de och 2020 ringde bröllopsklockorna även för dem. I dag har de dottern Isabella ihop, och Andrea har även två barn sedan en tidigare relation.

Familjen har sedan en tid tillbaka bott i en lyxig villa ute på Lidingö, men nu meddelar Andrea att de säljer huset för att underlätta vardagen.

Vilken härlig sommarbild – Victoria och Andrea i skåne 2001!

Victorias vän Andrea Brodin säljer lyxvillan

Andrea driver en av Sveriges största inredningsbloggar på Elle och syns med jämna mellanrum i Nyhetsmorgon och andra tv-program, där hon delar med sig av sina bästa tips och trix.

Annons

Men i fjol valde hon att lägga till ytterligare ett yrke på sitt cv. Sedan 2021 är hon registrerad mäklare och arbetar nu på den ansedda mäklarbyrån ”Eklund Stockholm New York”. Vilket är anledningen till flytten.

”Vi ska inte köpa nytt hus utan det blir tillbaka in till stan då alla tre barnen kommer att gå i skolan där i höst. Jag försöker få en lite enklare vardag nu när jag också jobbar som mäklare”, skriver Andrea i ett sms till Expressen.

Villan som de nu säljer är på 250 kvadratmeter och har en hisnande utsikt över Kyrkviken. Utgångspriset? 26,5 miljoner kronor.

Utgångspriset för Lidingövillan ligger på 26,5 miljoner kronor.

Foto: TT

Annons