Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Kronprinsessan Victorias bröllop direktsänds i TV4

Kronprinsessan Victorias bröllop direktsänds i TV4

TV4 laddar för en rojalistisk vår. Nu spänner de bågen och satsar på en allt bättre kunglig bevakning. Igår kom det stora avslöjandet: 4:an direktsänder kronprinsessan Victorias och Daniel Westlings bröllop nästa år!

 

Under gårdagen, på TV4:s screening, släppte kanalen bomben – de direktsänder kronprinsessans bröllop nästa år. Redan nu har de börjat ladda inför uppdraget. Kanalen blir rejält kunglig nästa år. Nu satsar de på en vår med kunglig glans. Fyran spänner bågen och försöker, med alla medel, krossa konkurrensen. Nu är de dem som ska bli bäst på det kungliga.

Kronprinsessans mentor

som kunglig expert

Hur? Med hjälp av följande tre vapen.
1. Elisabeth Tarras-Wahlberg. Kronprinsessans forna mentor ska nu lotsa tittare genom de båda kungliga bröllopen 2010. Tarras-Wahlberg kommer att agera expert i frågor som rör kungahuset och guida tittarna genom allt som har med prinsessbröllopen att göra.
2. Dokumentären om Bernadotte. Våren 2010 kommer TV4 att sända en dokumentärserie av filmaren Gregor Nowinski om ätten Bernadotte och deras snart 200-åriga historia i Sverige.
3. Direktsändning av bröllopet. TV4 kommer att direktsända kronprinsessans bröllop i juni nästa år.

Av Johanna Fredriksson

Foto: Charles Hammarsten