Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Victorias graviditet en världsnyhet

17 aug, 2011, 19:18 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Det är minsann inte bara vi i Sverige som uppmärksammat att kronprinsessan Victoria och prins Daniel väntar sitt första barn – se själva här…

Sedan nyheten om kronprinsessparets graviditet släpptes har trycket varit stort på hovet – ett tag kollapsade deras hemsida helt men fungerra åter. Hovets informationschef Bertil Ternert säger till tidningen Resumé att det inte kommer bli någon presskonferens just nu, den information som finns ligger på deras hemsida.

Annons

Överlyckliga

Men som sagt det är inte bara de svenska medierna som uppmärksammat den glada nyheten. Här följer ett axplock av vad den utländska pressen har på sina sajter. BBC har bland annat citerat hovets Annika Sönnerberg:

– Hela den kungliga familjen är överlyckliga och kronprinsessan mår bra.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi har bara valt ut några av alla tidningar som nu har den glada nyheten online.

Av Agneta Nisbeth

Foto. Stella Pictures

Annons