Kronprinsessan Victorias hemliga utflykt

kronprinsessan victoria
Kronprinsessan Victoria vill göra vad hon kan för att hjälpa utsatta människor, som är hårt drabbade av coronakrisen. En ny bild på Instagram berättar mer om hennes nya intiativ!
Annons

Kronprinsessan Victoria älskar att överraska och hon vill göra allt vad hon kan för att hjälpa de människor som behöver det mest, så här i coronakrisen.

I slutet av mars valde Victoria att åka till Stockholms stadsmissionen, för att hjälpa till och packa matpaket till människor som lever i hemlöshet och ekonomisk utsatthet. Initiativet hyllades över hela landet och nyheten plockades även upp av internationella tidningar. Medan andra kungligheter isolerade sig på sina slott visade Victoria att hon är en person att räkna med, när tiderna är tuffa.

Victorias gav sig ut i samhället för att hjälpa till

Och nu har hon gjort det igen! Den här gången är det välgörenhetsorganisationen Food4Heroes, som stöttar vårdpersonal och ideella organisationer med dagliga leveranser av kostnadsfria matlådor, som publicerar en bild på Victoria – på sitt Instagram-konto.

Annons
Annons

Bilden visar en glad, och flitig, framtida drottning som står i förkläde och blåa skyddshandskar.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Vår fina Kronprinsessa är på plats på @stockholmsstadsmission igen. Här är hon med och tar emot en @food4heroes.sthlm leverans❣️

Ett inlägg delat av FOOD4HEROES (@food4heroes.sthlm)

Annons

När coronaviruset fick spridning i Stockholm i början av mars, valde kungaparet att lämna huvudstaden och isolera sig på Stenhammar slott, utanför Flen. Men Victoria stannade kvar och har sedan dess haft ansvar för det kungliga arbetet i sina föräldrars ställe. Och många skulle nog hålla med om att hon sköter jobbet med bravur!

Foto: TT, Instagram

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Kronprinsessan Victorias hemliga utflykt”

 1. Fluff skriver: 21 maj, 2020

  PR-maskineriet mal på.
  Numera helt skamlöst.


 2. Birthe Vejrum skriver: 21 maj, 2020

  Ok så. Det første projekt til hjemløse bl.a. kan jeg til dels forstå, selv om Stadsmissionen sikkert kører det samme program, hver dag – også uden Corona – krisen. 🙂
  Men dette seneste tiltag “Food For Heroes” forstår jeg altså ikke!
  Og jeg forstår heller ikke de evige indsamlinger og madleverancer til engelske NHS! Altså det er til sygeplejersker, læger og andet plejepersonel! De mennesker har deres gode løn og nogenlunde faste arbejdstider, hvorfor denne enorme gratis service?
  Men jeg beundrer den 100 årige engelske krigsveteran Tom Moore, der ene mand ved hjælp af sin rollator har indsamlet over utrolige 200 millioner danske kroner! 🙂 Det SvenskDam var noget at skrive om. Billed – Bladet har gjort det!


 3. Angelika skriver: 21 maj, 2020

  jobba en halv dag! La med ett visitkort för att de behövande skulle bli rojalister och kanske tro att deras matlåda bekostats av hennes höghet. Victoria arbetar hårt med ditt eget varumärke. livrädd att Sverige blir en republik.
  Har hon inte gjort något vettigt sen ni skrev om detta När det var aktuellt


 4. Kajsa Nilsson skriver: 22 maj, 2020

  Jag vet inte i vad mån Victoria sköter sina föräldrars arbete. Men nog hade det varit mer klädsamt om hon låtit bli att underteckna korten som följde med matpaketen från Stadsmissionen med “HKH Kronprinsessan Victoria” och “HKH Prins Daniel”. Än en gång prov på bristande omdöme…Och, kanske t o m ren snorkighet! Det visar också hur långt från verkligheten dessa personer står.


 5. josefin skriver: 22 maj, 2020

  Hon glömde väl inte att lägga dit sitt visitkort sà att “synligheten” blev maximal?! Hon uppför sig en politiker ett valàr


 6. Birthe Vejrum skriver: 25 maj, 2020

  Stadsmissionens arbejde var sikkert kørt uden Victorias hjælpe indsats. Foods4Heroes, der leverer gratis mad til folk, som arbejder i “vården” synes jeg er en underlig organisation. Sygeplejersker og andet plejpersonale får jo deres løn. for det arbejde de udfører.
  Det samme sker i England! Evige indsamlinger til NHS, til de samme faggrupper. Jeg forstår det simpelthen IKKE!
  Men jeg beunder den 100 årige krigsveteran Tom Moore, der sammen med sin rollator, har indsamlet mere end 200 millioner kr. 🙂


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar