Kronprinsessan Victorias hemliga utflykt

kronprinsessan victoria

Kronprinsessan Victoria vill göra vad hon kan för att hjälpa utsatta människor, som är hårt drabbade av coronakrisen. En ny bild på Instagram berättar mer om hennes nya intiativ!

Kronprinsessan Victoria älskar att överraska och hon vill göra allt vad hon kan för att hjälpa de människor som behöver det mest, så här i coronakrisen.

I slutet av mars valde Victoria att åka till Stockholms stadsmissionen, för att hjälpa till och packa matpaket till människor som lever i hemlöshet och ekonomisk utsatthet. Initiativet hyllades över hela landet och nyheten plockades även upp av internationella tidningar. Medan andra kungligheter isolerade sig på sina slott visade Victoria att hon är en person att räkna med, när tiderna är tuffa.

Victorias gav sig ut i samhället för att hjälpa till

Och nu har hon gjort det igen! Den här gången är det välgörenhetsorganisationen Food4Heroes, som stöttar vårdpersonal och ideella organisationer med dagliga leveranser av kostnadsfria matlådor, som publicerar en bild på Victoria – på sitt Instagram-konto.

Bilden visar en glad, och flitig, framtida drottning som står i förkläde och blåa skyddshandskar.

När coronaviruset fick spridning i Stockholm i början av mars, valde kungaparet att lämna huvudstaden och isolera sig på Stenhammar slott, utanför Flen. Men Victoria stannade kvar och har sedan dess haft ansvar för det kungliga arbetet i sina föräldrars ställe. Och många skulle nog hålla med om att hon sköter jobbet med bravur!

Foto: TT, Instagram