Kronprinsessan Victorias drag – nya stilen väcker reaktioner!

Kronprinsessan Victorias drag – nya stilen väcker reaktioner!

Kronprinsessan Victorias eleganta stil får många att reagera – både här och internationellt. Och det är en detalj som sticker ut.
12 galaklänningar vi glömt att Victoria burit!
Slå på ljud

Wow, kronprinsessan Victoria!

Utomlands uppmärksammas Victorias vackra klädsel när hon på en middag bar en röd sidenklänning under mötet med Tysklands förbundspresident, Frank-Walter Steinmeier.

Senast en större middag tilläts på det kungliga slottet var den 11 december 2019 – så nu när det äntligen blev dags igen klädde kronprinsessan upp sig lite extra, kvällen till ära!

Kronprinsessan Victorias lyxkväll med kungafamiljen

Kung Carl Gustaf och drottning Silvia välkomnade den tyska statschefen med fru för en tre dagar lång vistelse med en bankett på slottet.

Den större delen av kungafamiljen var på plats för att avnjuta en festmåltid tillsammans, förutom Madeleine som befinner sig på andra sidan atlanten, och Sofia som var hemma med barnen.

Anders Wiklund/TT

Victorias val – detaljen som sticker ut

I England är det dock en detalj på de nya bilderna som väcker reaktioner.

"Kronprinsessan Victoria strålade i en "scarlet"-klänning med en glittrig Connaught diamant-tiara. Tillsammans med en brosch och ett choker- halsband, samtidigt som hennes make prins Daniel var förtjusande i hans formella klädsel", skrivs det i den brittiska tidningen Daily Mail.

Men klänningen var inte det som fick många att höja på ögonbrynen–Victorias skinande tiara har inte synts till på flera år, senast hon bar den var 2018.

Kvällen måste minst sagt varit speciell, efter en pandemi och flera inställda kungliga middagar, då hon valde att ta fram den igen – den skimrande tiaran.

Foto: TT

LÄS MER: Hemliga överenskommelsen mellan Victoria och Sofia – avslöjas på nya bilderna

LÄS MER: Prinsessan stoppas från att skilja sig – tvingas leva i kärlekslöst äktenskap

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias vackra klänning – här finns den i annan färg