Artikeln innehåller reklamlänkar

Kronprinsessan Victorias ord väcker reaktioner – hånas: ”Välj en”

10 feb, 2021, 07:02 
kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victorias ord har väckt reaktioner bland memekontots följare.
Annons
Här inviger Victoria Stockholm fashion week
Här inviger Victoria Stockholm fashion week

Kronprinsessan Victoria inledde under tisdagen Stockholm Fashion Week 2021, den första för året. Det har blivit något av en tradition för den modeintresserade prinsessan, och varje gång är det lika spännande att se vad hon ska bjuda på för look.

Det här året väckte hennes tal uppmärksamhet även utanför modevärlden. Ett meme-konto på Instagram tyckte sig notera att prinsessan bytte dialekt mitt i talet, som hon höll på engelska. Kontot skrev att hon i början pratade med brittisk dialekt men sedan bytte till amerikansk.

Vi vet inte riktigt om vi kan höra just den distinktionen, men lyssna på klippet nedan och avgör själv!

Inlägget har fått många kommentarer, där vissa håller med kontoinnehavaren, medan vissa anser att det bara är kronprinsessans svaga svenska brytning som lyser igenom.

Precis som i fjol är hela modeveckan coronaanpassad och helt digital. Men Victoria kändes mycket närvarande, även om hon höll sitt tal hemifrån ett av paradrummen på Haga.

Annons

Kronprinsessan Victoria satsade på smycken!

Och looken! Vad sätter man på sig när man ska hålla tal inför hela svenska modevärlden? Ja, en sak är solklar: Kronprinsessan Victoria valde svenskt.

– Jag tycker hon ser helt smashing ut – som så ofta annars. Sober med en twist! säger Svensk Dams modeexpert Johanna Lejon.

– Svart polo och svarta byxor för tankarna till Paris och Karl Lagerfeld. Men smyckena är svenska. Halsbandet är från H&M (reklamlänk från Apprl) (länk till butik) och örhängena tycks vara signerade Ingy Stockholm.

– Ingela Klementz Farago, som ligger bakom märket, designade för övrigt också de vackra rosa örhängena som Victoria bar på Polarpriset häromåret, och de som Victoria bär nu har en prislapp på ungefär 3 000 kr.

Annons