Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se Victorias smarta resegarderob: 3 kostymer, 6 väskor och 4 par skor!

23 feb, 2024, 19:30 
Kronprinsessan Victorias looks i Kalifornien
Så packar du som en kronprinsessa: Se Victorias reselooks här!
Annons
Victoria älskar powerkostymer – se hennes bästa!Brand logo
Victoria älskar powerkostymer – se hennes bästa!

Kronprinsessan Victoria är precis hemkommen från sitt och prins Daniels officiella besök i Kalifornien med omnejd.

Det blev fyra intensiva jobbdagar – i regn, sol och blåst. Och en lång rad uppdrag som allt som allt krävde 7 outfits. Alla noga utvalda av kammarjungfrun och hovstylisten Tina Törnquist:

2 kvällsfina klänningar, 1 aftonkjol. Och 3 färgstarka kostymer – i rosa, rött och grönt. Dessutom alla accessoarerna: 6 väskor och 4 par skor.

Vi har samlat alla rese-looksen – kolla in dem här:

Klänningarna som Victoria bar i Kalifornien

På invigning i hyllad aftonstass i lila och grönt från By Malina. Den lyxiga aftonväskan kommer från Bottega Veneta...MSAMS
Annons
...och här ser du aftonskorna i syrenlila mocka från Gianvito Rossi. Klack: 10,5 centimeter.Shutterstock

Nästa look var ny för denna resa: Den vackert blomstermönstrade klänningen från Hongkong-baserade Saloni Official som Victoria bar när hon minglade loss med San Fransisco-svenskarna vid första dagens mottagning på Svenska kyrkan. Aftonväskan kommer från Stella McCartney och de orangeröda mockapumpsen är från prinsessfavoriten Gianvito Rossi.

Kronprinsessan Victorias aftonkjol

Kronprinsessan Victoria i cool kjol från svenska MaxJenny.Shutterstock

En aftonkjol fick vi också se när Victoria och Daniel hälsade på hos kidsen på Skandinaviska skolan. Det blev den snygga från MaxJenny, matchad med en sidenblus och de rödoranga pumpsen i mocka.

Annons

Kronprinsessan Victorias kostymer

Och så har vi resans byxdressar. Tre powerkostymer som var själva basen i den packning som Tina Törnquist hade satt ihop: En röd, en grön och en barbierosa!

Klädd för möte med San Fransiscos leading lady.Shutterstock

Victoria valde rött (som i amerikanska flaggan) och kostymen kommer från The Extreme Collection. Accessoarerna gick i svart: Väska från Vogt Stockholm och höga powerpumps från Gianvito Rossi.

Och här har vi nästa kostym: Den gröna från Zara som har blivit en trogen vän i Victorias garderob. Denna gång matchad med statementväskan Le Maillon från Saint Laurent och samma svarta pumps som på bilden före.

Den Victoria-outfit som blev den största snackisen var ändå kanske denna rosa: Den bröt ju av så skönt mot businesslooken i den stora näringslivsdelegation som omgav henne.

Annons
Barbierosa kostym från Zara, ljusrosa blus från Vesna W och beiga mockastövletter från Marzio. Väskan kommer från Saint Laurent.Shutterstock

Och resans avspända vardagslook? Ja, den ser du här: Cashmerekappa från franska modehuset Celine och sneakers från Axel Arigato. Men gulligast av allt:

Det är lillebror prins Carl Philip som har varit med och tagit fram yllescarfen – som kommer från designfirman Bernadotte & Kylberg.

Shutterstock
Och här ser du den olivgröna väskan med tofs, från Bush Princess.MSAMS
Annons

Foto: TT.Annons