Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Kronprinsessans favoritdesigner har blivit mamma

09 apr, 2016, 11:00 
AvJohanna Lejon
Kvinnan bakom Victorias Nobelklänning har blivit mamma. Häromdagen föddes Malin Andréns andra son.
Annons
MalinAndren
Malin Andrén tillsammans med Stephanie Bergström och Louise Gottlieb.

I veckan blev kvinnan bakom märket By Malina, Malin Andrén, mamma för andra gången – till ännu en son. Sedan tidigare har Malin sonen Albert Totti. Malin Andrén var den som designade kronprinsessan Victorias fantastiska Nobel-klänning förra året.

– Eftersom kronprinsessan var gravid fick jag uppdraget ganska nära inpå. Men allt gick bra och kronprinsessan var så otroligt vacker. Det var verkligen kul att få göra klänningen, har Malin berättat för Svensk Damtidning.

Malin ligger också bakom flera av prinsessan Madeleines och prinsessan Sofias snygga plagg. Malin har länge umgåtts i kretsen kring kungabarnen, hon är dessutom bästa vän med Stephanie Bergström, som i dag är gift med prinsessan Madeleines ex Jonas.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons