Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessans favoriter…

18 nov, 2009, 15:33 
Agneta Nisbeth
Annons
kronprinsessan letizia

Kronprins Félipe och kronprinsessan Letizia matchade i svart på journalistprisets utdelning.
Kronprins Félipe och kronprinsessan Letizia matchade i svart på journalistprisets utdelning.

En kronprinsessas schema är oftast fulltecknad, då är det viktigt att känna sig bekväm.

Snygga skor till dagens klädval och en glittrig accessoar – så är prinsess-stilen fixad. Spanska kronprinsessan Letizia har sina favoriter.

Agendan för spanska kronprinsparet har de senaste veckorna varit fulltecknad. Förra veckan var kronprinsessan Letizia och maken kronprins Félipe i Indien på en tredagarsvisit för att stärka Spaniens relation med landet och för att hedra minnet av Mahatma Gandhi.

Presidentvisit och journalistpris

Denna vecka har Letizia och Félipe deltagit i en galamiddag på slottet i samband med besöket av ungerska presidentparet László och Erzsébet Sólyom.

Annons

Dagen efter var det middag på lyxhotellet Ritz i Madrid i samband med utdelningen av det årliga journalistpriset, instiftat av Francisco Cerecedo.

Från topp till tå

Vid båda dessa tillfällen bar spanska kronprinsessan samma silverörhängen med små glittriga briljanter. Ett perfekt val, kanske har dessa blivit hennes nya favoriter? Favoritskorna vet vi redan vilka de är: moccapumpsen som hon till och med har i olika färger.

Ja, som alla andra har även en kronprinsessa sina favoriter…

[smooth=id: 141; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Av Anna Frödell

Foto: IBL, Stella Pictures


Annons