Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessans favoritskor finns nu på rea – här hittar du dem

15 nov, 2020, 11:00 
Johanna Lejon
Det finns ett par skor kronprinsessan älskar! Och vet ni! Nu är de på rea.
Annons

Kronprinsessan Victoria har testat de flesta skomodeller som finns under årens lopp. Höga, låga, halvhöga och flata. Bäst trivs hon i träskor, har hon själv deklarerat. Men frågan är om inte träskorna fått konkurrens nu… Det verkar nästan så. Kronprinsessan tycks nämligen ha hittat en både skön och snygg favoritsko.

7 saker du inte visste om prinsessan BirgittaBrand logo
7 saker du inte visste om prinsessan Birgitta

För ungefär tio år sedan, då stylisten och kammarjungfrun Tina Törnqvist kom in i hennes liv, hände något med kronprinsessans skor. Klackarna blev betydligt högre. Ett tag bar kronprinsessan skor med klackar så höga som tolv centimeter. Ibland hade de platå, som på sandaletterna från YSL, ibland var de höga ”i sig själva”. Oavsett var det klart att kronprinsessan hade en ny typ av favoritsko – det var high heels som gällde! Ju högre desto bättre.

Victorias nya favoritskor – pumpsen

För några år sedan började dock kronprinsessan återgå till de lite lägre klackarna, klackarna som ligger på en höjd omkring nio centimeter centimeter. Eleganta och snygga – men också en smula skönare att gå i. Ett par pumps, eller snarare en modell av pumps, har hon återkommit till flera gånger under åren. Skorna kommer från den svenska skokedjan Rizzo. (reklamlänk)

Annons

Pumpsen går under namnet Azelia, och Victoria har dem i de flesta färger. De är i mocka, är väldigt bekväma, och har en perfekt klackhöjd – som passar de flesta.

Det bästa av allt är – givetvis – att skorna nu är på rea. Kolla in dem nedan!

Pumps från Rizzo (finns i två klackhöjder). Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Mer mode hos Svensk Damtidning:

Foto: TT

Annons