Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Kronprinsessans gravidstil i backspegeln

05 sep, 2015, 11:31 
Agneta Nisbeth
Annons
ste_sweden_dinner2

Kronprinsessan är gravid igen! Vi tittar tillbaka på hur hon klädde sig under graviditeten med Estelle.

Kronprinsessan Victoria ville inte länge dölja sin graviditet och på fredagskvällen, bara en timme innan den stora Sverigemiddagen på slottet, offentliggjordes nyheten och den lilla bulan blev givetvis kvällens stora samtalsämne.

ste_sweden_dinner3

Barnet är beräknat i mars 2016 och enligt Hovets presschef Margareta Thorgren var det en lättnad för kronprinsessan att berätta om den glada nyheten. I en tajt galaklänning gjorde kronprinsessan sedan en ursnygg entré på slottet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vår kungliga modebloggare Johanna Lejon har alltid stenkoll på vad kronprinsessan bär och följde hennes stil under förra graviditeten, se allt från Polar Music Prize-utdelningen till vad hon bar vid sitt sista framträdande innan Estelle föddes i Kungliga modebloggen.

Läs mer om kronprinsessans gravidstil här:

ste_sweden_dinner4

Vår kungliga modebloggare hade stenkoll på kronprinsessans gravidstil när hon väntade Estelle. Här är Daniel och Victoria under ett besök i Turku 2011.

Daniel-Victoria-1-ch

Av: Liv Sander.

Bilder: Stella Pictures.

Och klänningen…

Annons