Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Kronprinsessfamiljen oigenkännlig på nya privata bilden – så smälter de in bland folket

22 aug, 2023, 07:00 

En ny bild på kronprinsessfamiljen – där det knappt märks att de är kungligheter.

Annons

Kronprinsessfamiljen är en av landets absolut mest välkända familjer. Ja, till och med mer kända än familjen Wahlgren. Men även de har sina knep för att flyga under radarn, och inte få alla blickar riktade mot sig på semestern.

Nu delar hovet en privat semesterbild på kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar.

Bekräftat: Hagasessorna återförenade • Daniel avslöjar allt i SVT • Kungen & Silvia på romantisk resa – 3 kungliga snackisar från vecka 33!Brand logo
Bekräftat: Hagasessorna återförenade • Daniel avslöjar allt i SVT • Kungen & Silvia på romantisk resa – 3 kungliga snackisar från vecka 33!

Kronprinsessan Victorias bilder på Estelle och Oscar

Semestern är slut och Victoria och Daniel har återgått till vardagen. Det har också Estelle och Oscar, som under måndagen började femte respektive första klass på Campus Manilla efter ett långt sommarlov.

Annons

Inför skolstarten delade hovet ett gäng underbara bilder från familjens lediga veckor – tänk så bjussigt! Det är ju under sommaren som det är helt knäpptyst från kungligheterna, som annars jobbar i princip hela tiden.

På bilderna ser vi bland annat Estelle och Oscar posera med hunden Rio och en lycklig Estelle med blomsterkrans!

Prinsessan Estelle med en blomsterkrans och en Sverige-flagga i bakgrunden
Vilken sockersöt prinsessa!

Dessutom, barnen som är peppade inför skolstart – där Oscar såg lite extra stolt ut när han bar ryggsäcken snett på ena axeln, redo att bli en skolpojke på riktigt!

Annons

Privata bilden på kronprinsessfamiljen – går inte att känna igen

Dessutom fanns en bild på hela familjen (Victoria har ju annars befunnit sig bakom kameran), som ler glatt på en klippig strand.

Annons

Och just familjebilden är lite speciell, där blir det nämligen tydligt att det faktiskt ju bara är en "vanlig" familj! Ja, när Victoria och Daniel har semester, ute i Ockelbo eller på Öland, njuter de av att äntligen få vara som alla andra.

Kronprinsessfamiljen på semestern framför havet
Kronprinsessfamiljen njöt av solen..

Men hur gör man det då, när man faktiskt är Sveriges framtida drottning? Jo, de har sina knep. Kepsen åker givetvis på – ett uråldrig knep kändisar använder för att vara anonyma. Dessutom är det inga lyxiga långklänningar eller power suits på, som vi är vana att se Victoria. Istället har hon en vit blus och jeansshorts – som vilken mamma som helst.

Annons

Ja, det är nog inte många som hade förstått att det var just kronprinsessfamiljen som tog en glass på kiosken eller gick på hundpromenad när de är i semesterläge. Vilket knep!

Kronprinsessfamiljen
Såhär är vi vana att se kungligheterna – vilken skillnad!

Foto: TT/Kungliga hovstaterna

Annons