Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsparet återupplevde smekmånaden i New York

01 nov, 2010, 11:04 
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit har varit på en visit i New York. Samma stad de nio år tidigare var på smekmånad i.

Annons

När kronprins Haakon fick frågan under sin och makans senaste USA-resa vad ett par kan göra för att hålla äktenskapet levande svarade han kort:

– Ta en semester i New York!

Hand i hand

Kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit har varit på besök i Amerika, de invigde bland annat utställningen Nordic Models Common Ground på Scandinavia House på Park Avenue. Och på vägen dit fick fotograferna flera tillfällen att plåta det lyckliga paret, promenerande hand i hand på New Yorks gator.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Lite senare tog paret sig över till Lower Manhattans Arts Academy för att titta på en barnoperaföreställning, Max and Mortiz. En del i festligheterna kring hundraårsjubilerande American-Scandinavian Foundation. Och till kvällen blev det galamiddag på Plaza Hotel med tal av kronprins Haakon och sedan väntade dans.

Naturligtvis återfanns kronprinsparet på dansgolvet, som om de firade sin andra smekmånad.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures All Over Press

Läs även:

[smooth=id: 431; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons