Kronprinsparets härliga familjedag på Antiparos

Prinsessan Olympia med syskon åker båt

Marie-Chantal och hennes kronprins Pavlos tog med alla barnen på båttur och gjorde strandhugg på den genuina och oförstörda pärlan Antiparos. Familjen har sitt eget kungarike i Grekland och återvänder till sommarhuset, havet och stränderna varje år. Se nya bilderna här!
Marie Chantal

Det stiliga kronprinsparet av exkungariket Grekland sitter inte stilla en minut, verkar det som. Det rör på sig i den barnrika familjen och alla ungdomarna tycker om att hänga med mamma och pappa på semester-äventyr. Här ser vi nya bilder från den grekiska övärlden, dit Marie-Chantal och hennes man, Pavlos, begav sig i veckan. Med fem barn och en knippe vänner blev skaran stor och det var ju tur att båten hade plats för så många!

Kronprins Pavlos av Grekland

Sommartid är det Grekland som gäller för Pavlos och hans nära och kära. Kronprinsessan Marie-Chantal hade tagit med systern Pia, som också gillar fläktande och smäktande vindar och varma dopp.

Marie Chantals syster
Greklands ex-kungahus

Själv fick Pavlos aldrig bli kronprins i sitt eget land, inte kung heller för den delen. Det har passerat många år sedan Grekland formellt upphörde att vara en monarki. När kronprins Pavlos föddes på slottet Tatoi den 22 maj 1967, en månad efter det att några höga militärer genomfört en statskupp, kunde ingenting hindra katastrofen. Efter ett misslyckat försök i december 1967 av kung Konstantin att återinföra demokrati i Grekland tvingades kungafamiljen i landsflykt till Rom.

Pavlos far, Konstantin av Grekland, gillar när barnbarnen kommer till sommarhuset och piggar upp honom. Fortfarande är det segling som är exkungens stora intresse. Marie-Chantal tog med barnen ut på en dagsutflykt ute till havs och gjorde strandhugg på grekiska ön Antiparos i den ljuvligt vackra arkepilagen.

Olympia med sin farbror Nikolaos

Här ser vi en fin bild på Pavlos och Marie Chantals dotter, prinsessan Olympia, i sällskap med prins Nikolaos, Pavlos yngre bror.

 

Foto: Instagram, TT