Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kul i jul på Sandringhams slott

23 dec, 2011, 11:01 
Agneta Nisbeth
Annons

Juldagen är ju lite stel och inrutad på Sandringhams slott, men julaftonen brukar vara desto roligare. Den engelska kungafamiljen har nämligen som tradition att dela ut billiga, skämtsamma julklappar till varandra på kvällen.

Prins Harry gav ett år sin farmor drottningen en duschmössa med texten “Ain’t life a bitch” (Är inte livet ett helvete), vilket uppskattades mycket. Prins Charles fick Musse Pigg-sockor av sin dåvarande fru Diana, men om han någonsin använde dem är oklart. Prins Philip blir alltid gladast om han får en knasig konservöppnare, om den är bra spelar ingen roll.

– När man redan har allt så är det ingen idé att ge dyrbara julklappar till varandra. Kungafamiljen älskar att få något som får dem att skratta, berättar en som arbetat på slottet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Åström

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons