Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kung Abdullah vill få ett slut på lidandet

17 jan, 2016, 09:05 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons
Jordanien-6

Det är inte bara drottning Rania av Jordanien rest runt till världens ledare för att få till samarbeten över gränserna. I tisdags var det hennes makes tur att stärka banden med USA i anti-terror-frågan. Kung Abdullah höll en rad möten i Washington med USA -administrationen, tjänstemän och lagstiftare och diskuterade bilaterala band och regionala utmaningar.

Jordanien-67

Under sitt möte med USA: s vicepresident Joe Biden, diskuterade kungen ett samarbete för att bekämpa terrorism och lösa den senaste utvecklingen i Syrien, enligt hovet i Jordanien.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Jordanien

Hans Majestät betonade vikten av att finna en heltäckande lösning på krisen så att lidandet för syrierna stoppas. Kung Abdullah och Biden diskuterade också situationen i Irak och betonade behovet av att stödja den irakiska regeringen i kampen mot terrorgrupper, enligt Jordan Times.

rania-abdullah-iman-fb

När Jordaniens kung ändå var i Washington kunde han hälsa på och träffa sin dotter Iman som studerar vid Georgtown-universitetet i Washington.

Foto: Stella Pictures

 

Annons