Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kung Harald: Det är viktigt att vi stöttar varandra

23 jul, 2011, 07:15 
Agneta Nisbeth
Annons

Den norske kung Harald har talat till folket i denna svåra stund. Kungen säger att det är viktigt att inte låta fruktan råda och att istället stötta varandra.

På det norska hovets hemsida ligger det nu uppe ett uttalande från kung Harald efter de fruktansvärda och tragiska dåden som drabbat landet.

– Vi har blivit vittne till förfärliga händelser både i Oslo och på Ytøya och våra tankar går självklart till de som drabbats. Men de går också till statsministern som jag talat med – till det politiska Norge.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Vi vill gärna tacka dem som varit med och räddat liv i denna förfärliga situation. Nu är det viktigt att vi står samman och stöttar varandra. Att vi inte låter fruktan råda och hjälper varandra komma igenom denna förfärliga situation.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons