Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kung Juan Carlos på middag med familjen

07 aug, 2011, 09:07 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Den spanska kungen Juan Carlos har inte varit ute och seglat i år – säkert beroende på hans hälsa – men har gav sig i alla fall ut på restaurang men familjen häromdagen.

Det har säkert inte varit lätt att avstå från de klassiska seglingarna i Copa del Rey, men detta år har kung Juan Carlos inte setts ombord på någon segelbåt på vattnen utanför Mallorca. Det har däremot resten av hans familj – som vi tidigare skrivit om.

Annons

Jubileumsmiddag

Här på bilden ser vi några av medlemmarna av den spanska kungafamiljen, på väg ut från Real Club Nautico de Palma på Mallorca där de åt en jubilumsmiddag för regattan Copa del Rey. Vi ser förutom kung Juan Carlos och drottning Sofia, kronprins Félipe och kronprinsessan Letizia samt prinsessan Cristina med sin Inaqui Urdangarin samt prinsessan Elena.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons