Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungliga barnens enorma lycka – så överraskades de av stora idolen!

27 jul, 2023, 09:45 

Vilken underbar kväll för de kungliga kusinerna – som var full av överraskningar!

Annons

Det var fullt ös när de kungliga kusinerna Leonore, Adrienne, Nicolas, Gabriel och Alexander satt bänkade framför Melodifestivalen-stjärnan Theoz under onsdagskvällen.

Kungliga barnens härliga festkväll – Madeleines ögonblick med LeonoreBrand logo
Kungliga barnens härliga festkväll – Madeleines ögonblick med Leonore

Och visst bjöd den stora idolen på en överraskning som de sent kommer glömma!

Kusinernas underbara kväll på Öland – se nya bilderna

Det var Solliden Sessions som lockade både Theoz och den färgglada Melodifestivalen-gruppen Dolly Style till Öland. Och när 18-årige Theoz intog scenen lyfte han taket (om det skulle funnits något)!

Alexander, Gabriel och Nicolas var kittade med snygga t-shirts med idolen på, och kunde inte sitta still när han rev av hits som Mer av dig och Som du vill. Även Leonore diggade med rejält!

Annons
Prins Alexander, prins Nicolas, prinsessan Leonore dansar till Theoz. Prins Carl Philip, prinsessan Sofia och prinsessan Madeleine klappar med bakom
Foto: Marcus Carlsson
Prins Alexander, prins Nicolas, prinsessan Leonore dansar till Theoz. Prins Carl Philip, prinsessan Sofia och prinsessan Madeleine klappar med bakom
Foto: Marcus Carlsson

För Leonore och Adrienne blev det också succé , men det var först när tjejerna i Dolly Style uppträdde som deras signerade tröjor åkte på och det blev party på riktigt. Snacka om lyckad kväll – med två idoler på samma kväll!

Så överraskades kungabarnen av Theoz

Och som om det inte vore stort nog för barnen att få se sin favoritartist Theoz, var han bjussig nog att överraska barnen rejält. De fick sig signerade tröjor, signerade posters och fick dessutom träffa honom både innan – och efter showen!

Nu kan man tänka sig att rummen hemma på Villa Solbacken och i villan borta i Florida kommer bli lite extra fina.

Snacka om en upplevelse som kommer leva kvar i barnen länge. Dessutom passade Theoz på att slå sig ner bredvid Alexander när Dolly Style uppträdde, och det fullkomligt tindrar om lill-prinsen som får vara så nära popstjärnan.

Annons

Den lite äldre publiken kanske inte har lika bra koll på Theoz som kungabarnen, men han är en riktig höjdare bland ungdomarna. Han har tävlat i Melodifestivalen två gånger och var bara elva år gammal när han slog igenom på riktigt på appen TikTok.

Prins Alexander tittar på Theoz som sitter bredvid honom

Foto: Marcus Carlsson/Mikael Fritzon

Annons