Kungafamiljen gör sig redo för bröllop

Det var länge sedan hela kungafamiljen gick på bröllop tillsammans. Och furst Alberts och Charlene Wittstocks dubbelvigslar i glamourens furstendöme Monaco lär ju bli både pampiga, påkostade och lyxiga.

Festligheterna i Monaco förväntas bli makalösa och romanserna kommer att flöda bland singel-jetsettet och de unga kungligheterna. På plats finns ju hela den svenska kungafamiljen, från kronprinsessan Victoria och prins Daniel till kungaparet, prins Carl Philip och prinsessan Madeleine.

Prinsessan Madeleine får säkert de franska fotograferna att jubla och den blonda skönheten kan blända en och annan ungkarls-aristokrat. Hon gillar amerikaner och bland gästerna vimlar det av stenrika arvtagare från det stora landet i väst.

Chris får sno sig

Brudgummen är ju halvamerikan själv och har ett helt entourage New Yorkers i vänkretsen. Chris är ju antagligen inte bjuden. Han får sno sig att fria tills nästa stora evenemang!

Sofia blev inte – som vi först trodde – kvar i våningen på Djurgården. Hon har ju tillbringat onsdagen i St Tropez – på båten Polaris med sin prins samt med kung Carl Gustaf och drottning Silvia. Så nu är hon minsann en i familjen.

Får hon gå på bröllopet?

Däremot räcker det nog inte att vara sambo med en prins eller prinsessa för att få gå på bröllopet. Fast man vet ju aldrig… Men vi antar ändå att Chris och Sofia får följa sina respektive via tv:n. Denna gång.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures och All Over Press

Läs även:

Vi frågar hovet: Bor Chris och Madeleine tillsammans?››

Prinsessan Madeleine: Jag kommer att återvända till USA››

Madeleine vill stanna i New York med Chris och Zorro››

Victoria och Silvia delade ut stipendier på Drottningholm››

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK – länk här››

Extern länk till Aftonbladet och bilder på prins Carl Philip och Sofia med kungaparet››