Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungafamiljen indragen i ännu en skandal – okände sonen träder fram

01 mar, 2022, 17:00 
Den brittiska kungafamiljen är indragen i ännu en skandal.
Annons
5 skandaler kring det brittiska kungahusetBrand logo
5 skandaler kring det brittiska kungahuset

Prins Charles och Camilla Parker-Bowles delar en kärlekshistoria som pågått i decennier. Den officiella historien är att de träffades första gången för över femtio år sedan, på en hästpolo-match i Windsor Great Park.

Men Simon Dorante-Day har en annan historieskrivning. Han menar att första mötet mellan Charles och Camilla ägde rum runt 1965, när de båda var tonåringar. Det är då Simon föddes.

Simon, som bor i Australien, påstår nämligen att han är prinsparets okända kärleksbarn.

Simon växte upp som adoptivson till Karen och David Day. De var i sin tur släkt med Winifred och Ernest Bowlden, som jobbade som kock och trädgårdsmästare för drottningen och prins Philip.

"Camilla blev gravid – men lämnade bort barnet"

Prins William
Simon och sin "halvbror" prins William – visst finns det en likhet där?

Enligt Simon fick Winifred och Ernest ansvaret att ta hand om gossebarnet som blev till efter Charles och Camillas tonårsaffär.

Annons

– Min farmor, som jobbade för drottningen, sa rätt ut att jag var Camillas och Charles son, flera gånger, har Simon sagt i en intervju.

Simons fru Elvianna är också övertygad.

– Vi tror att Camilla blev gravid efter ett förhållande med Charles och att Camilla, med hjälp av sin familj och kungafamiljen, behöll Simon tills att han var arton månader gammal, har hon sagt.

I en ny intervju antyder Simon att han har bevis att presentera.

– Det har skött viktig utveckling i mitt fall och jag tror att det kommer att få stora konsekvenser, säger Simon.

– Jag kan inte gå in på detaljer, för det är känsliga saker som rör juridiska frågor och privatliv, men jag hoppas att det leder till ett uppklarande. Elvianna och jag är säkra på att 2022 är året då jag ska bevisa en gång för alla att prins Charles och Camilla är mina biologiska föräldrar.

Enligt Simon har den brittiska kungafamiljen försökt tysta ned saken, för att undvika ännu en skandal.

– Men hemligheter förblir inte hemligheter för evigt och jag tänker inte försvinna. Jag tänker fortsätta kämpa för att få ett DNA-test från Charles och Camilla upp i rätten, jag vill ha svar, säger han.

Annons