Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Kungafamiljen på Carola! Prins Julian, 3 månader, gör kunglig entré – för första gången

13 jul, 2021, 17:42 

Kungafamiljen är samlade på Öland för att njuta av Carolas ljuva stämma, så här dagen före kronprinsessans 44-årsdag.

Annons
SÖTCHOCK! Här diggar prins Julian till Carola – i vagnenBrand logo
SÖTCHOCK! Här diggar prins Julian till Carola – i vagnen

Vilken feeling det är på Solliden i kväll! 500 förväntansfulla som lyckats komma över de åtråvärda biljetterna sorlar i kvällssolen och stämningen är så härligt somrig. Som en folkfest – hemma hos kungen!

Carl Philip och Sofia överraskade alla – prins Julian är med!

Han kom nyss släntrande från sitt vackra vita sommarslott, följd av sin familj: drottningen förstås, Victoria och Daniel och ikväll även Sofia och Carl Philip med lilla prins Julian i vagn. Att de är så ovanligt avspända är inte så konstigt – detta är ju inte jobb för dem. De har semester som många av er andra och det är mycket tydligt att de har längtat efter livemusik. Så kungen ordnade konserterna själv!

Annons

Kvällen stora överraskning är rätt så liten och ligger och diggar till musiken i en barnvagn. Carl Philip och Sofia har nämligen tagit med sig yngsta sonen, prins Julian, som har hunnit bli tre månader. Tillsammans med prinsessan Estelle representerar de två barnbarnen ikväll.

På plats ikväll är också kusinen Patrick Sommerlath och hans barn Leo Sommerlath och tvillingarna Anais och Chloe.

Och det svänger verkligen på Solliden! Till och med minstingen Julian diggade i takt med musiken när Carola började sjunga den populära låten "Tro på kärleken". Se det söta ögonblicket i filmen ovan!

Annons

I kväll är prinsessan Sofia och prins Carl Philip med för första gången. Vi är många som hoppas på att få se dem dansa loss…Det är ju Carola som står på scenen, och vem kan sitta still då!

Foto: TT.

Annons