Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungafamiljen satsar på sport i sommar

29 jun, 2012, 13:04 
Agneta Nisbeth
Annons

Som vi tidigare berättat ska kronprinsessparet vara med under sommar-OS i London – precis som det svenska kungaparet.

Även kung Carl Gustaf och drottning Silvia ska över till OS i London, kronprinsessan Victoria och prins Daniel åker till OS den 3o juli och stannar där till den 3 augusti. Kungaparet åker över till London och OS-tävlingarna den 7 augusti och stannar där till den 13 augusti.

Kungaparet på 2004 Olympic Games i Aten.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den 18 augusti är det dags för Svenska Kungsrallyt på Öland och då gästas tävlingarna av kung Carl Gustaf och drottning Silvia. Men idrottsevenemangen fortsätter för kungafamiljen, den 28 juli ska prins Carl Philip närvara vid invigningen av ÅF Offshore Race i Stockholm.

Prins Carl Philip och kungaparet på  OS 2008 i Beijing.

Den 7 och 8 juli blir det mer båtar för prinsen som då ska närvara vid målgången av Volvo Ocean Race i Galway på Irland. Den 21 augusti närvarar Carl Philip också vid en speedwaymatch.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons