Kungafamiljens favorit tv-serier – vi har listan

Tittar du på samma serier som drottning Elizabeth? Den brittiska kungafamiljen är mer lika oss än vad man kan tro. När uppdragen är slutförda klickar de mer än gärna igång någon av sina favoritserier.

Finns det egentligen något bättre än att slänga upp benen på soffan, krypa in under filten, dricka en kopp te och sätta igång sin favorit tv-serie? Ett solklart nej skulle jag säga! Det är faktiskt inte bara du och jag som tycker så, utan kungligheterna världen över gör exakt samma sak när kamerorna slocknar och de officiella uppdragen för dagen är över.

Prins Williams favoritserier

Prins William avslöjade vilken serie han helst tittar på under ett besök i Piccadilly. Serien är ännu ganska okänd i Sverige eftersom den inte går hitta så lätt, men i USA och Storbritannien har den verkligen gjort succé! Serien som får William att fastna i soffan heter Killing Eve, som är en brittisk thrillerserie. När William och Kate slår sig ner framför tv:n tillsammans blir det oftast serien Homeland eller Game of Thrones.

Drottning Elizabeth

Drottning Elizabeth tycker om Downton Abbey

Drottning Elizabeths absoluta favoritserie är utan tvekan Downton Abbey. Det blev många mysiga höstkvällar framför tv:n när serien sändes. Downton Abbey känns som ett givet val för drottningen, och hon har också sett en hel del avsnitt av succéserien The Crown, som handlar om just – drottning Elizabeths liv. Några lite mer otippade favoriter är The X Factor och Coach Trip. 

Prins Harry och Meghan

Prins Harry och Meghan föredrar realityserier. Harrys favoritprogram är Britain’s Got Talent och Meghan tittar gärna på The Real Housewives of Beverly Hills. Men serien som de allra helst tittar på är The Voice Kids! Något som Harry ofta pratar om är hans favoritfilm, Zulu, som han alltid tittar på runt jul, helst två gånger…

Prins Charles och Camilla älskar Poldark

Prins Charles och hans Camilla tittar gärna på serier tillsammans, både reality och fiktion. Favoriten är Poldark, men paret tittar väldigt gärna på The Great British Bake Off. Kanske får de inspiration till vad de ska baka härnäst?

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: