Kungafamiljens överraskning på Madeleines födelsedag!

Prinsessan Madeleine fyller 38!

Prinsessan Madeleine fyller 38 år i dag.Så här firas hon av resten av kungafamiljen!

Prinsessan Madeleine bor ett världshav bort från resten av kungafamiljen – men det hindrar inte hennes närmaste från att fira hennes födelsedag.

I dag onsdag firar Madeleine sin 38:e födelsedag. På Instagram har kungahuset uppmärksammat detta genom att lägga ut en ny bild på födelsedagsbarnet.

Prinsessan Madeleine firar sin födelsedag

På bilden bär Madeleine en klänning från Zimmermann, kan Svensk Dam avslöja. Det är ett anrikt märke från Australien som beskrivs som både bohemiskt och chic.

Firar i Florida

Prinsessan Madeleine firar sin födelsedag hemma i Florida, tillsammans med maken Chris och barnen Leonore, Adrienne och Nicolas. Frågan är när prinsessan kommer att kunna återvända till Sverige igen.

I USA har man fortfarande utfärdat en “Nivå 4”-varning kring alla utlandsresor. Det innebär att alla medborgare avråds från att resa utomlands. Alla som är utomlands ombeds att försöka återvända till landet så fort som möjligt. Madeleine är visserligen inte amerikansk medborgare – men det är maken Chris.

Därför kommer Madeleine än så länge inte att kunna planera en resa hem till Sverige i sommar. Restriktionerna kan såklart mildras, men det får framtiden utvisa. Som det är nu är vår prinsessa i väst lite isolerad från resten av kungafamiljen.